Logo TarotHuis

In dit artikel

TarotPraat #005 – Over dwarskaarten, indies en blabla op sociale media

Leestijd: 2 minuten

Toelichting aflevering

In deze aflevering staan we weer stil bij onderwerpen die ons opvielen op sociale media, en bij vragen die we ontvingen. Zoals: kun je een ‘ja’ of ‘nee’ antwoord krijgen met je kaarten, waarom wel/niet omgekeerde kaarten gebruiken en de meerwaarde van de betekenis van kaarten bij het krijgen van inzicht.
 
We besteden ook aandacht aan meningen en opvattingen over tarot op sociale media,  en aan indie tarot- en orakelkaarten waar de liefde van de ontwerpers merkbaar vanaf springt.
 

Besproken legpatronen:

Besproken tarotdecks:

Veel luisterplezier!

Over TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Onderwerpen voor een podcast?

Heb je een leuk idee waar wij eens een podcast over kunnen opnemen? Of heb je bepaalde tarotvragen? Laat het ons gerust weten met een reactie onder dit bericht. Wij kijken dan hoe we jouw onderwerp of vraag een plekje kunnen geven in een van de komende podcasts.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen, als je een product koopt via deze links. Dit heeft geen gevolgen voor jou: je betaalt hierdoor niet meer voor je aankoop. Bekijk voor meer informatie onze disclaimer

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter

Misschien ook interessant voor je

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd het juiste legpatroon?

Download onze handige snelgids