Luister naar TarotPraat

De Nederlandse tarotpodcast van TarotHuis en Tarot in Nederland. Over alles wat met de tarot te maken heeft. Gezellig rommelig en altijd leerzaam.

Meest recente afleveringen van TarotPraat

Anderen over onze podcast TarotPraat

[…] Luister ook jullie podcast. Ben pas bij de 4e uitzending maar het luistert zo lekker weg. Heerlijk hoe jullie jezelf zijn en praten over tarot! Genieten 🍀

– Sabbie

Fantastische podcast! Leerzaam, divers en jullie samenspel is heerlijk om naar te luisteren 👌, kijk er weer naar uit!

– Tamara

Vraag, opmerking of andere feedback over TarotPraat?

Wil je iets kwijt over onze podcast? Heb je een vraag voor ons, of een leuk idee voor een aflevering van TarotPraat? Laat het ons weten via het formulier hieronder. 

Altijd het juiste legpatroon?

Download onze handige snelgids

Snelgids 10 TOPLegpatronen
Logo TarotHuis academie

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

Je kunt deze video niet kopen. Klopt dit volgens jou niet? Neem dan even contact met ons op.

Logo TarotHuis academie

Inloggen