Ervaringen van anderen


 
De tarotlegging van Arjen heeft mij geholpen om de situatie op een andere manier te bekijken. Het was een open en goed gesprek en ik herkende veel van de informatie die ik gekregen heb. – Marja

 

Het was mooi en bijzonder om te zien dat ik bevestiging kreeg op iets waar ik onbewust al langer mee bezig was. En dat in een ontspannen, vriendelijke setting, dankzij de deskundigheid en open houding van Arjen. – Jessica
 

 

 
Heel leuke tarot sessie met Eddie gehad, veel erkenning en een aantal nieuwe inzichten! Gezellige sfeer, voor herhaling vatbaar! – Annemee

 

Eddie heeft vorige week een legging voor mij gedaan via skype….
Ik vond het heel bijzonder om met afstand, en toch zo dichtbij, deze reading mee te maken….
De afstand Den Haag-Friesland viel helemaal weg, het beïnvloede de legging allerminst, heel bijzonder hoe de legging zich specificeerde en mij duidelijkheid verschafte in zaken die gevraagd waren.
Heel fijn om deze media te kunnen gebruiken, een openbaring hoe je skype ook kan toepassen!
Bedankt Ed! Reuze tof! – Marian
 

 

 
Vanmiddag een hele mooie en open middag gehad met de tarotlegging van Eddie.
De manier waarop Eddie dat doet, is zeer verhelderend, duidelijk en direct!
Vond de sfeer, energie waarin dit gebeurde heel zuiver. kan zeggen dat we over en weer wat aan elkaar gehad hebben. Ben je van plan om dit eens te laten doen,kan ik hem met een gerust hart aan bevelen.
Eddie hoop dat je nog vele mooie leggingen kan en mag geven,ik heb het als heel bijzonder ervaren! – Anna

 

Heb net een bijzondere tarot legging van Eddie gehad.
Vond het heel bijzonder, wat mij vooral aansprak was zijn nuchterheid, no. nonsens!!
Ik heb duidelijke inzichten gekregen, en bevestiging van een aantal dingen.
Eddie bedankt daarvoor. – Greetje
 

 

 
Just coming to get the reading for me was something, the area is so beautiful and then you walk into the garden the sun is shining and the wind is blowing and It makes no different what the cards and Eddie say, you know you’re at the right place.
My reading was short, to the point, nothing that was really a great big surprise but that was just the point, it was a reminder to me, “you know it ,so why don’t you move your ass and do something about it? “ ok ok I will.:)

Thank you Eddie for your time and expertise! – Hagar

 

Ik was met mijn vriendin mee voor een tarotlegging. Als toeschouwer erg leuk en interessant om mee te maken. Want zoals zo vaak gebeurt, kun je vanaf een afstand de problemen/vraagstelling beter en vaak objectief bekijken. We kwamen tot de slotsom dat de legging van de kaarten inzicht gaf. Gelukkig was er tijd (én energie) over om voor mij ook de kaarten te leggen, alhoewel ik hier niet op had gerekend (ik was tenslotte alleen maar gezellig met mijn vriendin mee). Wat een inzichten én rust heeft mij deze legging mét heldere en concrete uitleg mij gegeven. Dus: een absolute aanrader.
Nogmaals bedankt Eddie!! – Antje
 

 

 
Vorige week m’n eerste Reading gehad van Eddie.

Wat mij altijd weerhield is dat ongrijpbare, misschien wel wazige, zweverige sfeer die erom heen hangt. Maar bij Eddie is dat juist niet het geval!! No nonsense, duidelijk en to the point.

Mega veel inzicht gekregen en nu weet ik dat ik op de goede weg zit.

Thnx!!! – Maaike

 

Net een geweldige tarotlegging gehad van Eddie. Een en al inzicht. Daarnaast herkenning en gelukkig ook erkenning, er kwam een compleet plaatje uit. Over onrust en rust, wikken en wegen, grenzen en doelen stellen, time out, dingen tijd geven om te ontwikkelen, genieten…….en doodgaan. Niet lijfelijk, maar in het proces van langzame transformatie, waarover de bijgaande kaart gaat.

Eddie doet dat op een heldere no nonsense manier, waardoor ik goed uit de voeten kan met wat hij aanreikt. Nu ben ik blij, opgelucht, ontroerd ook en keimoe. Daar mag ik nu aan toegeven, ik kan nu voelen dat het goed is om te rustn voor ik verder ga.

Mag ik je iets aanraden? Neem contact met hem op als je ook een reading wil, hij heeft er tijd en ruimte voor. – José

 

 

 
Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de reading!

Terwijl we buiten zaten aan de grote tafel tijdens een zwoele zomeravond heeft Ed het Keltisch Kruis voor mij gelegd.

Het verwonderde mij, hoe naar gelang het uitbreiden van de legging de informatie steeds gedetailleerder werd… Het leek mij of de puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Wat mij ook beviel was dat Arjen, die ook aanwezig was, met zijn uitleg aanvulde.

Indrukwekkend hoe deze legging steeds duidelijker werd! Herkenbaar en hanteerbaar met heldere adviezen waar ik wat mee kan. Nuttig om te onthouden.

De persoonlijke benadering van de kaart vond ik zeer prettig. Er werd ook niet geoordeeld, ik kreeg het gevoel dat ik middels de uitleg mijn eigen keuzes kon maken. Ik ervoer (?) de legging als een verdieping en ben er blij dat deze gedaan is. Hulde.
Daarnaast was het een bijzonder aangename avond en een ongedwongen sfeer…

Mijn dank, en een dikke knuffel voor beide! – Marian

 

Van alles wat iedereen de laatste tijd heeft gezegd, gedaan, gevonden, beoordeeld of wat ook over of voor mij, heeft Eddie me deze week geholpen met het slaan van de grootste slag: werkelijke inzichten en handvatten voor meer. Wonderlijke tarotlegging heeft hij gedaan, recht door zee, voeten op de grond, super duidelijk. Ben erdoor geraakt. aanrader! – José