Klaar voor onze magische tarotformule? Nog 4 plekken beschikbaar. Klik hier

Logo TarotHuis

Ervaringen van anderen

Tarotconsulten

Marja
Marja
Read More
"De tarotlegging van Arjen heeft mij geholpen om de situatie op een andere manier te bekijken. Het was een open en goed gesprek en ik herkende veel van de informatie die ik gekregen heb."
Jessica
Jessica
Read More
"Het was mooi en bijzonder om te zien dat ik bevestiging kreeg op iets waar ik onbewust al langer mee bezig was. En dat in een ontspannen, vriendelijke setting, dankzij de deskundigheid en open houding van Arjen."
Annemee
Annemee
Read More
"Heel leuke tarot sessie met Eddie gehad, veel erkenning en een aantal nieuwe inzichten! Gezellige sfeer, voor herhaling vatbaar!"
Marian
Marian
Read More
"Eddie heeft vorige week een legging voor mij gedaan via skype…. Ik vond het heel bijzonder om met afstand, en toch zo dichtbij, deze reading mee te maken…. De afstand Den Haag-Friesland viel helemaal weg, het beïnvloede de legging allerminst, heel bijzonder hoe de legging zich specificeerde en mij duidelijkheid verschafte in zaken die gevraagd waren. Heel fijn om deze media te kunnen gebruiken, een openbaring hoe je skype ook kan toepassen! Bedankt Ed! Reuze tof! "
Greetje
Greetje
Read More
"Heb net een bijzondere tarot legging van Eddie gehad. Vond het heel bijzonder, wat mij vooral aansprak was zijn nuchterheid, no. nonsens!! Ik heb duidelijke inzichten gekregen, en bevestiging van een aantal dingen. Eddie bedankt daarvoor."
Anna
Anna
Read More
"Vanmiddag een hele mooie en open middag gehad met de tarotlegging van Eddie. De manier waarop Eddie dat doet, is zeer verhelderend, duidelijk en direct! Vond de sfeer, energie waarin dit gebeurde heel zuiver. kan zeggen dat we over en weer wat aan elkaar gehad hebben. Ben je van plan om dit eens te laten doen,kan ik hem met een gerust hart aan bevelen. Eddie hoop dat je nog vele mooie leggingen kan en mag geven,ik heb het als heel bijzonder ervaren!"
Hagar
Hagar
Read More
"Just coming to get the reading for me was something, the area is so beautiful and then you walk into the garden the sun is shining and the wind is blowing and It makes no different what the cards and Eddie say, you know you’re at the right place. My reading was short, to the point, nothing that was really a great big surprise but that was just the point, it was a reminder to me, “you know it ,so why don’t you move your ass and do something about it? “ ok ok I will.:)Thank you Eddie for your time and expertise!"
Antje
Antje
Read More
"Ik was met mijn vriendin mee voor een tarotlegging. Als toeschouwer erg leuk en interessant om mee te maken. Want zoals zo vaak gebeurt, kun je vanaf een afstand de problemen/vraagstelling beter en vaak objectief bekijken. We kwamen tot de slotsom dat de legging van de kaarten inzicht gaf. Gelukkig was er tijd (én energie) over om voor mij ook de kaarten te leggen, alhoewel ik hier niet op had gerekend (ik was tenslotte alleen maar gezellig met mijn vriendin mee). Wat een inzichten én rust heeft mij deze legging mét heldere en concrete uitleg mij gegeven. Dus: een absolute aanrader. Nogmaals bedankt Eddie!! "
Maaike
Maaike
Read More
"Vorige week m’n eerste Reading gehad van Eddie.Wat mij altijd weerhield is dat ongrijpbare, misschien wel wazige, zweverige sfeer die erom heen hangt. Maar bij Eddie is dat juist niet het geval!! No nonsense, duidelijk en to the point.Mega veel inzicht gekregen en nu weet ik dat ik op de goede weg zit.Thnx!!! "
José
José
Read More
"Net een geweldige tarotlegging gehad van Eddie. Een en al inzicht. Daarnaast herkenning en gelukkig ook erkenning, er kwam een compleet plaatje uit. Over onrust en rust, wikken en wegen, grenzen en doelen stellen, time out, dingen tijd geven om te ontwikkelen, genieten…….en doodgaan. Niet lijfelijk, maar in het proces van langzame transformatie, waarover de bijgaande kaart gaat.Eddie doet dat op een heldere no nonsense manier, waardoor ik goed uit de voeten kan met wat hij aanreikt. Nu ben ik blij, opgelucht, ontroerd ook en keimoe. Daar mag ik nu aan toegeven, ik kan nu voelen dat het goed is om te rustn voor ik verder ga."
Marian
Marian
Read More
"Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de reading!Terwijl we buiten zaten aan de grote tafel tijdens een zwoele zomeravond heeft Ed het Keltisch Kruis voor mij gelegd.Het verwonderde mij, hoe naar gelang het uitbreiden van de legging de informatie steeds gedetailleerder werd… Het leek mij of de puzzelstukjes op zijn plaats vielen.De persoonlijke benadering van de kaart vond ik zeer prettig. Er werd ook niet geoordeeld, ik kreeg het gevoel dat ik middels de uitleg mijn eigen keuzes kon maken.Mijn dank, en een dikke knuffel voor beide!"
Previous
Next

Basiscursus tarot

Henriëtte
Henriëtte
Read More
"Wat begon als een grappig cadeau aan mijzelf...Een tijd lang was ik op zoek naar een tarot cursus. Er kwamen allerlei cursussen en websites voorbij, maar niets sprak mij echt aan, totdat ik op de website van het TarotHuis terecht kwam.Persoonlijk hou ik van no nonsense, concreet en een duidelijke en heldere structuur, en exact dat is wat ik heb gekregen tijdens de basiscursus Tarot van het TarotHuis. Daar waar Arjen een mooi helder beeld schept van de Tarot door weergave van de geschiedenis en achtergrond, vult Eddie dat prachtig aan door het schetsen van interessante praktijkvoorbeelden. Het systeem van het TarotHuis is mijns inziens uniek, omdat je in korte tijd op speelse wijze de betekenissen van de kaarten doorkrijgt en meteen aan de slag kunt. Samen geven Arjen en Eddy uitleg over de relaties tussen de verschillende kaarten en de overvloed aan symboliek, mede hierdoor ging het voor mij meer leven. Het gezamenlijk oefenen naar aanleiding van een persoonlijke vraag en/of een casus en de directe feedback op de leggingen gaven mij veel inzichten in het leggen van de tarot. De uitkomsten van sommige leggingen hadden voor mij ook een diepere persoonlijke betekenis waar ik nog steeds concreet mee verder kan. Naar mijn idee is dit mede de beste manier om te leren, hoe pittig en confronterend dat soms ook kan zijn. Voor mij was het 280 km heen en weer rijden naar Friesland, maar het was mijn inspanning dubbel en dwars waard.Het begon als een grappig cadeau voor mezelf, maar wat ik kreeg is een fantastische start in het werken met de Tarot. Vanaf nu durf ik met vertrouwen voor anderen te leggen, omdat ik nu concrete handvatten heb waar ik mij aan vast kan houden. Ik wil graag nog een keer de vervolgcursus doen. Maar nu eerst veel leggingen doen om alles wat ik heb geleerd in praktijk te brengen."
Lianne
Lianne
Read More
"Ik zelf vond het een leuke, gezellige maar bovenal ook een veilige setting. Dat geldt niet alleen voor de deelneemsters, maar zeker ook voor jullie mannen! Wat een kennis hebben jullie! Ik heb genoten en vooral veel geleerd! We kregen van jullie meer dan de ruimte om ons verhaal te doen en te leren duiden. Duiden was/is voor mij nog wel een dingetje, maar oefening baart kunst. Daar ben ik wel achter. Er werd naar ons geluisterd. De lessen liepen qua tijd ook altijd uit en daar maakten jullie nooit een probleem van.Ik ben blanco de tarot cursus ingegaan en heb in de 6 lessen veel geleerd. Jullie aanpak is mij goed bevallen en ik verheug me op de vervolgcursus!"
Tineke
Tineke
Read More
"Een mooie duidelijke basiscursus! Een prima cursus als je een beginner bent. De gastheren Arjen en Eddie, zijn geduldig en goede leermeesters. Het heeft bij mij geresulteerd in dat ik een vervolgcursus heb gedaan."
Roelie
Roelie
Read More
"Duidelijke cursus met mooi naslagwerk. De korte duiding van de kaarten zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt in de Tarot. Een aanrader deze cursus."
Jeannie
Jeannie
Read More
"Ik vond de basiscursus heel erg duidelijk. Heel fijn bij deze cursus is de korte duiding van alle tarotkaarten, het schema van de vier elementen in de tarot en het voorbeeld van de verschillende legpatronen. Mooi naslagwerk van de symboliek ! Perfect verzorgde materialen en altijd een warm welkom bij jullie 👌. Niets op aan te merken. Chapeau"
Yvonne
Yvonne
Read More
"Echt een interessante cursus, doet sowieso veel voor je eigen inzichten maar natuurlijk ook voor anderen als je dat wilt. Lesmateriaal super verzorgd. De sfeer is altijd fijn. De cursus wordt echt goed verzorgd door Arjen en Eddie. Duidelijk en helder. Het verbaasde me hoeveel je al weet na een paar lessen. Hopelijk snel weer een vervolgcursus."
Elvira
Elvira
Read More
"Ik heb een hele leuke cursus gehad bij Eddie en Arjen leerzaam gezellig kortom een aanrader voor iedereen die wat van de tarot wil leren."
Ina
Ina
Read More
"Super interessante cursus. Goed lesmateriaal en de begeleiding ook super! Een aanrader als je met tarot wil starten!"
Anita
Anita
Read More
"De basiscursus was in 1 woord geweldig!!! Elke keer weer een enorm gastvrij onthaal met drinken en lekkers, zeer deskundige en ervaren cursusleiders, mooi, uitgebreid en goed opgezet cursusmateriaal en een sfeervolle locatie. Ik was diep onder de indruk en zou eigenlijk elke week bij Arjen en Eddie willen zijn voor een cursus. Je leert al erg veel in 1 basiscursus. Dat had ik nooit gedacht. Chapeau mannen!!!"
Previous
Next

Vervolgcursussen

Ina
InaVervolgcursus Vaders en moeders in de tarot
Read More
"Na de basiscursus ben ik deze cursus gaan volgen. Ook nu weer top! Prima lesmateriaal. Leuke oefenstof voor thuis! En Arjen en Eddie toppers!"
Tineke
TinekeVervolgcursus Vaders en moeders in de tarot
Read More
"Geweldig ook deze cursus!! De uitleg over sterrenbeelden - rune en de mooie stenen (krijg je er allemaal bij) die weer een element vormen in tarot en andere materie. Je leert met deze kennis een mooie legging van de tarotkaarten. Je bent dan alweer een stap verder in de wereld van Tarot, met een duidelijke en geduldige uitleg van Arjen en Eddie."
Elvira
ElviraVervolgcursus Vaders en moeders in de tarot
Read More
"Na de basiscursus was dit een mooie verdieping de vaders en moeders in de tarot. Een gezellige avond met leuke medecursisten ook een mooi vervolg als je weer wat verder wilt in de tarot."
Roelie
RoelieVervolgcursus Vaders en moeders in de tarot
Read More
"Goed verzorgde cursus. Een verdieping in de vaders en moeders in de tarot. Leuke huiswerkopdrachten zorgen voor mooie inzichten. Waardevolle cursusavonden."
Roelie
RoelieVervolgcursus Dieren in de tarot
Read More
"Goed verzorgde cursus zoals we inmiddels van jullie gewend zijn. Veel dieren in de tarot dus veel informatie. Duidelijk naslagwerk."
Jeannie
JeannieVervolgcursus Dieren in de tarot
Read More
"De cursus dieren in de tarot is weer net als de basiscursus perfect verzorgd en met veel enthousiasme en kennis overgebracht aan de cursisten. Wel jammer dat ik de dieren niet echt gebruik bij het duiden van de tarot. Heeft wellicht te maken met het feit dat ik eerst nog 'genoeg' heb aan de duiding die ik bij de basiscursus geleerd heb. Heeft dus niet te maken met materiaal of lesgeven maar meer met mijn eigen vaardigheid. De cursus was weer perfect zoals ik van jullie gewend ben."
Previous
Next

Introductie in de tarot

Lina
Lina
Read More
"Jaren geleden heb ik een boek over tarot en een spel kaarten gekregen. Maar het volgen van een cursus was er tot nu toe niet van gekomen.Nu eindelijk een workshop “introductie in de tarot” gevolgd bij het Tarothuis. Geen lange uitleg over de kaarten maar een lijst met korte betekenissen. Tevens uitleg over de legpatronen en de verschillende groepen binnen de kaarten. Dit ook als naslagwerk meegekregen.Het was interessant en leerzaam. Workshop was goed verzorgd en de begeleiding was prima. Ik kan de workshop zeker aanraden."

Reviews op Google

TarotHuis
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Stella Balk
Stella Balk
07:34 24 Aug 20
Ik heb kort geleden de basiscursus tarot gevolgd. De betekenis van de tarotkaarten wordt je op een korte en duidelijke manier uitgelegd. Er is veel tijd voor persoonlijke begeleiding doordat er in kleine groepen wordt les gegeven. Zeker een aanrader !lees verder
Emmie Polnaya
Emmie Polnaya
19:34 23 Aug 20
Ontzettend leuke en leerzame cursus in een fijne omgeving. Arjan en Eddy vullen elkaar goed aan als het gaat om kennis overdragen op een prettige gemoedelijke wijze. Een echte aanrader!lees verder
Willy Struijk
Willy Struijk
19:11 23 Aug 20
Met heel veel plezier de basis cursus tarot gevolgd, goed verzorgd, lesmateriaal per bijeenkomst uitgereikt, daardoor goed gefaseerd en uitnodigend om de informatie tot je te nemen. Leuke ontspannen sfeer, kortom een hele fijne en verrijkende cursus die de tarot voor mij toegankelijk maakt. Zeker gemotiveerd om de vervolgcursus te volgen.Willy Struijklees verder
Monique Noordhof
Monique Noordhof
18:58 23 Aug 20
Basiscursus Tarot, wat een geweldige ervaring! Ik heb zeer veel geleerd van deze cursus. Arjen en Eddie weten de cursus op een hele goede en toegankelijke manier te geven. Voor een ieder die wil beginnen met Tarot is TarotHuis een echte aanrader. Een vervolg cursus ga ik daarom zeker weer bij TarotHuis volgen.lees verder
Joyce Dillmann
Joyce Dillmann
15:18 22 Dec 19
In aangename huiselijke sfeer (bij Arjen en Eddie aan de eettafel) heb ik een zeer leerzame en voor ieder toegankelijke tarotcursus gehad. Dank daarvoor Arjen en Eddie. Ben me daardoor weer bewust van hoe alles stroomt.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Logo TarotHuis academie

Inloggen

Logo TarotHuis academie

Wil je ook kunnen rekenen met tarotkaarten?

Tijdens de kennissessie hebben we het rekenen met tarotkaarten verder verdiept. In deze sessie kwam alles samen. De geleerde kennis uit de kennisvideo en de aanvulling: het uitrekenen van verborgen hoofdboodschappen in tarotleggingen. 

Wil je je weten hoe je dit ook kunt doen? Voor 
€ 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

Je kunt deze video niet kopen. Klopt dit volgens jou niet? Neem dan even contact met ons op.

Logo TarotHuis academie

Je kennis over de hofhouding verdiepen?

Tijdens de kennissessie op 24 april 2022 hebben we de aanwezigen verder meegenomen in de wereld van de vier tarotfamilies. De gezinsleden kijken allemaal op een eigen manier naar het leven. Als je ze beter leert kennen, gaan ze je gegarandeerd verder helpen. 

In de kennissessie zijn we dieper ingegaan op dat wat elke tarotfamilie gemeenschappelijk heeft, en hoe dit zit met de gezinsleden individueel: de schildknaap, ridder, koningin en koning. 

Wil je je verder verdiepen in de symboliek van de hofhouding? Voor € 7,95 krijg je toegang tot de opnames van de kennissessie.

 

Je kunt deze video niet kopen. Klopt dit volgens jou niet? Neem dan even contact met ons op.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday